R&D kans Brijvoeder & Natvoeder De...

16 juli 2022

R&D kans Brijvoeder & Natvoeder
 
De nieuwe insectenindustrie zal de komende jaren groeien tot een miljarden industrie. In een hoogwaardige ketenconstructie verzorgt RavenFeed de kweek van insecten met de Raven SmartHatch. De overige schakels worden ingevuld door bedrijven die hun expertise, ervaring en kunde inzetten om de industrie veilig te laten groeien.
 
Een essentiële schakel is substraatproductie. Het substraat (larvenvoer) lijkt in veel opzichten op bestaand brij- en natvoeder. Het larvenvoer bevat 30-40% droge stof en heeft een vezelstructuur aangezien het substraat naast voeder ook als huisvesting voor de insecten fungeert.
 
Vanuit het ValuSect programma biedt RavenFeed bedrijven de kans om waardevol onderzoek uit te voeren. We nodigen u uit om een substraat in te sturen. Het sample zal worden getest en geanalyseerd op toepasbaarheid bij insectenkweek. Vervolgens zal er een advies van entomologen en nutritionisten worden gegeven voor verbetering van het substraat. Waar mogelijk zal een verbeterde versie opnieuw aan een aantal testen worden onderworpen.
 
Dit is een unieke kans voor de brij- en natvoeder industrie om een nieuwe groeimarkt te betreden!
 
Neem contact op met RavenFeed om gebruik te maken van deze mogelijkheid.
 
Kijk op www.RavenFeed.nl voor meer informatie.
 

Bekijk op onze LinkedIn
RavenFeed article image

Meer nieuws